About

Voetjes & Zo is ontstaan uit een zoektocht waar ik, Coby en mama van twee kids, probeerde mijn passie met mijn gezinsleven te combineren. Ik vermoed een uitdagende taak voor vele mama's en papa's  ;-), en eerlijkheid gebied me dan ook te zeggen dat mijn man, mijn dochter Féline en mijn zoontje Quinten de bron zijn van dit alles. Want alles wat je vindt in onze winkel vertegenwoordigt op één of andere manier één van de mooiste dingen ter wereld:
Ouderschap : met de juiste zorg voor de groei van uw kind, samenhorigheid en beleving.

In onze bakstenen winkel (opening 12 augustus) staan deze waarden centraal. Een tas koffie voor papa en mama, een babypark, buggyparking en een ruime speelhoek voor de kids, een centrale paszone waar de schoentjes gekeurd kunnen worden. Want onze voetjes gaan ons nog een heel eind moeten brengen. En daar willen wij, Voetjes & Zo, graag deel van uit maken.

Voetjes & Zo werkt met de beste merken van kinderschoenen. Duurzaam materiaal, een ambachtelijk productieproces, zorgvuldig uitgekozen met oog voor een juiste pasvorm. En of je nu voor een eerste stapper komt, of maat 41 hebt, onze collectie omschrijft zich als hip en stoer, vernieuwend en dus voor ieder wat wils! 

Daarnaast hebben wij ook een ruim & Zo gedeelte. Van matching zwemkledij voor het hele gezin, tot juweeltjes voor mama en dochter, boekentassen, pennenzakken, ecologische rugzakken en gezonde - broodtrommels.
Kortom, kom zeker eens een kijkje nemen in onze winkel gelegen te Oud-Turnhout.

Of bezoek ons hier, op onze webshop. :-)

Achter de winkel vindt u onze parking. 

Ook in onze straat mag u parkeren.   

Openingsuren:

Maandag: Op afspraak

Dinsdag: 10:00u tot 18:00u

Woensdag: 10:00u tot 18:00u

Donderdag: 10:00u tot 18:00u

Vrijdag: 10:00u tot 18:00u

Zaterdag: 10:00U tot 17:00u

Zondag: Op afspraak

 

Hopelijk tot snel!

Coby, Ellen, Fee & Quint